torstai 11. joulukuuta 2014

Ajatuksia kengityksestä

Kengitys tuo ihana ja kirottu asia, jos ei kengitä itse voi olla varma että hyvän kengittäjän löydettyään siitä pidetään huolta kuin suurimmasta aarteesta. Näin myös meillä, olen erittäin tyytyväinen omaan kengittäjääni, enkä vaihtaisi :)


Hemuli on ollut ruunauksen jälkeen ilman kenkiä sillä se ei ole joutunut kovaan rasitukseen. Se ei ole varonut kulkemistaan ja kaviot ovat pysyneet kauniisti hioutuneina joten liputin jo hetken kengättömän elämän puolesta. Väärin! Humpan kannat olivat sitten kumminkin lähteneet hioutumaan mataliksi, minä jo päässäni kaivoin kuoppaa sille kun yhtenä päivänä niitä vertasin aikaisempiin kuviin. Kengittäjä pääsi onneksi pian paikalle, tuomio ei ollutkaan mullan jatkoksi, vaan että sieltä ne kasvavat pikkuhiljaa ja kyllä tästä vielä peli saadaan :) 



Sovittiin että otetaan nyt pitkä väli tälle kengälle että saavat rauhassa kasvaa ja aletaan sitten taas niitä lyhentämään tiheämmin. Kengällinen tuli näin meistä, ei päästy luomuilemaan kengättömyydellä. Tällä hetkellä meillä alla ratsunkenkä, 10mm hokeilla ilman tilsakumeja, ne täytyy nyt laittaa sitten jälkiasennuksena :)

Kuvat on otettu pikaisesti kengittelyn jälkeen, pahoitteluni huonoja kuvia oli pimiää! Hemuli on muuten haka kolhimaan itseään tarhassa kuten näkyy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti