maanantai 22. joulukuuta 2014

Talvihommia

Heissan, täällä on pitänyt kiirettä näin joulun alla, mutta missäpä ei? :) Sunnuntaina aamusta kengittäjä kävi laittamassa Hemulille kauan odotetut tilsakumit, nyt ei meitä enää märät lumet hidasta. Hemulin kaviot olivatkin juuri ihanteellisen kokoiset tilsoille ja niitä sitten kerääntyi oikein urakalla. Tänään mittari näyttää 5 astetta pakkasta, joten kenttä saattaa olla astetta kovempi treenailuun, mutta katsotaan kunhan sinne asti pästään :) 

Lauantaina illalla kävin irtojuoksuttamassa Hemulia kentällä, mies on nyt oikeen kunnolla tajunnut sen pointin ja rallittelee aivan onnessaan pitkin kenttää. Suojille on siis käyttöä! :) Yritin ottaa kuvaa myös meidän muhkeasta talvikarvasta, voisihan tuo toki olla paksumpikin, päältä on hieman kevyempää kuin olisin toivonut. Täytyy seurailla ettei kovilla pakkasilla sitten satu vilu, nyt on mies ainakin ihan onnessaan kun kurakelit vaihtuivat pakkasiin.



Kansioiden aarteita, löysin kuvan meidän ensimmäisiltä liikutus kerroilta sitten valmentajan kotikäynnin, Eipä niissä paljoa julkaistavaa ole, mutta laitetaan tämä yksi nyt edes :D


Keli oli niinkin ihana lumisade ja viima, mutta rohkeasti vaan kentälle suuntasimme :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti