lauantai 3. tammikuuta 2015

Arkirutiineja

Heissan!

Täällä ei ole tapahtunut mitään ihmeellisempää, arki rullaa itsekseen omistajan flunssasta huolimatta :) Kamalaa keliä ollut nyt Kouvolassa, vettä puskee ja viime yönä oli kamala tuuli! Hemuli saikin loimen niskaansa ulos ettei ihan mene märkä hevonen tuulessa jumiin. Ohjelmassa tallilla onkin lähinnä ollut hevosen kuivattelua ja temppuilua karsinassa :)


Eilen oltiin Helsingissä kierelemässä hevosvarustekauppoja, totesin ettei Hemuli nyt olisi tarvinnut muuta kuin 145 kokoisia full neck sadeloimia ja niitä ei hyviä osunut silmään. Satuloitakin kyyläilin sillä silmällä, niitä ollaan soviteltu nyt muutamat wintecit ja bates, vielä ei ole sopivaa tosin löytynyt, eli etsintä jatkuu. Alkuviikosta haen taas uuden satsin sovitukseen, siellä olisi kuulemma juuri vihreällä kaarella oleva wintec, joten sormet ristiin että se sopisi :) 

Eilen posti toi uuden 400g full neck ulkotoppaloimen, sen kaverina pyörii takapaksissa 300g full neck ulkotoppa ja 300g sisätoppa. Hemuli pääseekin luopumaan karvoistaan tammikuun lopulla kun muutetaan uudelle tallille, ihan normaaliin karsinatalliin ja aletaan käymään kerta viikkoon maneesilla valmennuksissa. Karvojen on siis lähdettävä, tyyppi hikoaa jo ulkona laukkatreeneissä siihen tahtiin että parempi ilman. 
Katsotaan millainen operaatio klippauksesta tulee, aloitamme totuttelun spanielini vanhalla Moser rex 123 koneella, siihen itse leikkaamiseen saattaa siis hujahtaa tovi jos toinenkin :) Kunnon klipperi olisi hankinnassa, niitä merkkejä ja malleja on vain niin miljoonia erilaisia, joten tutkimus parhaasta ei ole vielä valmis... 

Lupaan tänne taas uusia kuvia kunhan kelit ovat suotuisat sellaisten napsimiseen, vesisade ja tuuli eivät ihan houkuttele raahaamaan kameraa tallille :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti