perjantai 13. helmikuuta 2015

Maneesilla jälleen

Tänään se taas koitti, maneesipäivä! Aamulla allekirjoittaneelle tuli hieman kiirus, aloin eilen etsimään kopin papereita eikä niitä ollut missään. Se meinasi aamulla reittiä katsastusaseman kautta hakemaan uudet paperit ja vaikka mielestäni olin varannut tarpeeksi aikaa tuli taas se "kiire". Tallilla oli 40min aikaa laittaa koppi kiinni, kamat kyytiin ja Hemulikin vielä :D Onneksi kaikki sujui kuin elokuvissa, Hemulin lastauskin tällä kertaa ilman ongelmia ja olimme ajoissa maneesilla rukkaamassa kokeilussa olevaa puolirungotonta. 


Hemuli oli tänään hyvällä tuulella jo tarhasta haettaessa ja sen huomasi kyllä maneesillakin! Seisottiin kuljetussuojia pois otettaessa ja ratsastaessa keskityttiin siihen olennaiseen eikä kaikkeen muuhun :) Jee! Pienin askelin tuo ukko alkaa kyllä muistuttaa jo hevosta, ei tulisi mitään ilman kunnon ratsuttajaa! <3Tässä me hiippaillaan loppukäyntejä, hieno miäs!

Kotonakin kaikki sujui hyvin, Hemuli malttoi seisoa kopissa merkkiin asti eikä yrittänyt tällä kertaa sujahtaa ilman lupaa ulos. Harjailin ja puunasin ukon ja se pääsi ulos jatkamaan syöpöttelyä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti