keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Haaveita vain?








Tänään on otettu kuvia, ihan useampia satoja! :D 

Tallilla odotti myös hieman aitahommia, nimittäin niiden korottamista. Hemulin tarhanaapuri oli eilen ollut töissä parin lohkon päässä ja ukko oli sitä mieltä ettei kaverin tule yksin työskennellä, hän menee apuun. Tyyppi oli hypännyt ensin yli 100cm aidan, sitten innarina sellasen metrin välin ja kevyesti vielä yli 80cm seuraavan aidan. Sitten loppu into ja tyyppi oli jäänyt viereiselle lohkolle kattelemaan että no perskele ei tää toiminut. Hemulin esteura aitojen osalta on ohi, nyt aidat on sitten 2m korkeudessa, ei hypitä enää! (toivottavasti :D )



Sunnuntaina oli kamala myräkkä täällä Kouvolan suunnilla, hevoset oli jo kolmen aikaan sitä mieltä että sisään täältä! Hemulihan oli sitten kolhinu itselleen kunnon haavan toiseen etuseen. Onneksi vain pintanaarmua, ei sentään tarvinnut alkaa ompelemaan. Mutta kyllä kylmäsi kun aloin katselemaan sitä veren määrää siellä lumisessa tarhassa!

 Uusi satulakin on saapunut postiin, huomenna sitä hakemaan ja ihmettelemään sitten tallille, tämän pitäisi nyt vihdoin sopia... Toivottavasti, perjantaina suunta käy taas maneesille valmentajan ratsutettavaksi joten olisi varmasti miellyttävämpää kunnon satulalla :)



Intouduin irtojuoksuttamaan Hemulia isoimmalla lohkolla, ihanaa kun hevonen juoksee täyttä laukkaa luokse kun vislaa ja huutaa :) Kaunis aurinkoinen ilma, kamera ja Hemuli, voiko sitä elämästä muuta toivoa? <3





 Sieltä tullaan, täysiä ja korvat hörössä :D









Toivottavasti ei nyt ollut liiaksi kuvia yhteen postaukseen :) Liian ihania kaikki, oli hieman valinnan vaikeutta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti